Software voor dynamische communicatie kan een krachtige tool zijn.

Onze software voor dynamische communicatie is een tool die alsmaar populairder wordt bij bedrijven om hun klantervaring te verbeteren, de betrokkenheid te vergroten en de verkoopcijfers in het algemeen te verhogen.

Creëer dynamische content, pas de lay-outs aan en ontwikkel interactieve ervaringen die klanten doen terugkomen.

De belangrijkste functies van onze software voor dynamische communicatie:

Met software voor digitale communicatie kan u eenvoudig gepersonaliseerde afspeellijsten maken die elk type content (afbeeldingen, video’s, documenten, pdf’s enz.) combineren om de aandacht van uw publiek te trekken.

Contentplanning kan u helpen om uw boodschap op het juiste moment aan het juiste publiek over te brengen, zodat uw content zijn volle potentieel bereikt. Kies ervoor om uw content weer te geven op bepaalde momenten van de dag of naar aanleiding van eenmalige gebeurtenissen.

Stuur uw content wanneer u maar wilt door naar uw schermen via een webbrowser.

De content wordt op het scherm geladen via wifi/LAN. Zo blijven de schermen ook bij storingen werken.

Voorbeelden van interactieve ervaringen:

Vind de juiste software voor uw bedrijf:

Klassiek CDMS:

De eenvoudigste manier om aantrekkelijke content te creëren en die weer te geven op uw schermen. Beheer uw schermen overal waar u een internetverbinding hebt. Creëer interactieve content (enkel voor touchscreens).

CDMS op maat:

Personaliseer een CDMS (Content Digital Management System) om het af te stemmen op specifieke behoeften. Extra functies zijn bijvoorbeeld API’s voor het integreren en controleren van externe gegevens.