Ons team bij 2Advice

Het 2Advice-team beantwoordt uw vragen met plezier en helpt u graag bij de verwezenlijking van uw digitale projecten.
Als u kiest voor 2Advice, kan u vertrouwen op:

AMaury redant
Oprichter en Verkoop
Amaury is geboeid door (nieuwe) technologieën en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in (tele)communicatie. Hij nam het bedrijf, waarin hij al enkele jaren aandeelhouder was, over in 2020. Amaury is oprichter van een digital-marketingbedrijf en staat aan het roer van twee bedrijven die end-to-end digital signage-diensten leveren: van content creation voor uw schermen tot de verkoop van de schermen zelf.
sarah-litwak
Project Manager

Sarah is zich bewust van het (overduidelijke) belang van technologie in onze samenleving en het potentieel van de daaraan verbonden toepassingen. Daarom stapte ze mee in het avontuur van 2Advice om ondersteuning te bieden op het gebied van backoffice en projectmanagement.

chris-vtb-install
Installateur

Allan Claes

Hij is de technisch adviseur van het team. Hij is veelzijdig en we kunnen dan ook op hem rekenen om alle technische aspecten te beheren van de apparatuur die we verkopen, en om toezicht te houden op de installatie ervan. Hij houdt zich ook bezig met de reparaties en het verhelpen van problemen voor onze klanten.

Onze showroom in Kastelein

In het kort ...

2Advice werd opgericht in 2008 en overgenomen in 2020, waarna het zich specialiseerde in de verkoop en verhuur van schermen voor digital signage. Dankzij een content management systeem (CMS) en een goed uitgebouwd netwerk van leveranciers kan 2Advice elk individu of bedrijf dat wil promotie voeren of communiceren via schermen met of zonder touchfunctie, van dienst zijn.
2Advice breidde zijn activiteiten in 2021 uit en biedt nu ook Machine-to-Machine-simkaarten (M2M) aan voor apparaten die een internetverbinding nodig hebben.